Vierumäki Chalets

Heinola

Aktiivinen loma Vierumäellä!

Vierumäki Chalets

  • Rautuki-säätiö omistaa kaksi loma-asuntoa Kiinteistö Oy Heinolan Vierumäki Chalets 4:ssa
  • asunnot ovat vain VR:n henkilöstön ja eläkeläisten käytössä.
  • vuokraan sisältyy oleskelun ajaksi kaksi sporttipassia. Sporttipassilla pääset uimahalliin, Greeni Kuntostudiolle sekä urheiluhallin kuntosalille, yleisurheilutiloihin urheiluhallissa, ulkoilu- ja suunnistusreiteille sekä frisbeegolfradalle. Sporttipassiin hintaan sisältyy myös välinevuokra. Passia vastaan saat lainata tarvitsemasi välineet Urheiluhallin infopisteestä. Hintaan sisältyvät muun muassa seuraavat välineet: erilaiset pallot, pingis-, tennis- ja sählymailat, frisbeet yms. Sulkapallomailat lainataan sporttipassilla vain kenttävarauksen yhteydessä.
  • huoneiston hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyheliinat, WC-paperit ja loppusiivous.

Tällaisia ovat Vierumäen huoneistot

A4425 ja A4433, 65m2

Huoneistoissa on kaksi makuuhuonetta, joissa on vuodepaikat yhteensä neljälle hengelle. Olohuoneen vuodesohvasta saa makuupaikan 1-2 hengelle. Huoneistossa on myös lastensänky, syöttötuoli ja potta. Lisäksi huoneistoissa on hyvin varusteltu tupakeittiö sisältäen kylmälaitteet, uunin, lieden, mikroaaltouunin, leivänpaahtimen, astianpesukoneen ja silitysraudan sekä kattavan keittiövarustuksen. WC, sauna ja lasitettu parveke neljän hengen parvekekalustoineen. Pesuhuoneessa on pyykinpesukone, vaatteiden kuivauskaappi ja hiustenkuivain. Olohuoneessa on tv ja DVD-soitin. Maksuton langaton internet-yhteys.

  • Huoneistot ovat savuttomia ja huoneistoon A4425 ei saa viedä lemmikkejä.
  • Autopaikat sijaitsevat korttelin vieressä. Jokaiselle chalets-huoneistolle kuuluu käyttöön yksi autopaikka, jota ei voi pysyvästi nimetä huoneistolle. Pysäköinti tapahtuu mille tahansa vapaana olevalle paikalle.
  • Sporttipassit löytyvät eteisen naulakosta. Palautathan ne siihen ennen lähtöäsi. Kadonneista passeista veloitamme 900€/kpl.
  • Mikäli tarvitset pinnasänkyjä tms lisää, laita sähköpostia osoitteeseen vierumaki@lassila-tikanoja.fi ja ilmoita saapumis- ja lähtöpäivä, nimi ja osoitetietosi. Sieltä kautta laskutetaan nämä ylimääräiset tarvikkeet suoraan sinulta.

Huom! Asuntoon A4433 saa tuoda lemmikkejä. Lisämaksu on 30 euroa per varaus.

Ympäristö

Vierumäki sijaitsee Lahden ja Heinolan välissä Salpausselän harjujen suojassa keskellä koskemattomia erämaametsiä. Asunnot sijaitsevat Suomen Urheiluopiston sisääntulotien läheisyydessä, Golf Paviljongin ja aiempien Chalets-talojen vieressä osoitteessa Cookentie 7. Pihanaapurina on Vierumäki Resort Hotel, jossa toimii Vierumäen vastaanottopalvelu sekä ravintoloita ja wellness- ja viihdepalveluita.

Etäisyydet: Golf Paviljonki 50m, Vierumäki Resort Hotel 50m, Sale Vierumäki 6,6km, Heinola 12km, Lahti 25km. Rautuki-säätiön asunnot toimivat hyvänä tukikohtana myös Lahden suurtapahtumille.

Vierumäen aluekartan löydät tästä: http://vierumakid.cdn.geniem.com/content/uploads/2015/09/aluekartta_vierumaki.pdf

Vaihtopäivät ja avainten nouto

Viikon varaus perjantaista perjantaihin. Viikonloppu perjantaista maanantaihin. Arkiviikko maanantaista perjantaihin. Saapumisaika klo 16 ja lähtö klo 12. Avaimet voi noutaa Vierumäki Resort  –hotellin aulassa olevalta Vierumäki Country Club Oy:n palvelutiskiltä. Loman jälkeen avaimet palautetaan samaan paikkaan.

Näin matkustat kohteeseen

Vierumäki sijaitsee keskeisellä paikalla eteläisessä Suomessa, 25 km Lahdesta pohjoiseen. Pääkaupunkiseudulta matka Vierumäelle kestää autolla reilun tunnin.

Junalla ei valitettavasti pääse suoraan Vierumäelle, mutta Lahden Matkakeskuksessa on helppo vaihtaa junasta bussiin nro 88. Linja-autopysäkki sijaitsee Vierumäki Resort -hotellin edessä.

Mitä Vierumäellä voi tehdä

Flowparkin seikkailuradat: Lukuisia erilaisia tehtäviä pääsee suorittamaan useiden metrien korkeudella. Tehtävät ovat yläköysiratoja sisältäen mm. heiluvia polkuja, liaanihyppyjä, keinuja ja vaijeriliukuja. Flowpark on tarkoitettu kaikenikäisille seikkailumielisille – haastetta löytyy niin tavallisille tallaajille kuin kokeneille eräjormille! Flowparkin radoille ei tarvita ennakko-osaamista.

Ohjatut liikuntatunnit: Monipuolisia liikuntatunteja on tarjolla joka päivä niin aikuisille, lapsille kuin perheille yhdessä. Ennakkoilmoittautuminen on käytössä suosituimmille tunneille. Lippuja myydään Vierumäen vastaanotossa, urheiluhallilla ja Tahkon kahvilassa. Aikuisten tunnit maksavat 8€ / kerta, lasten tunnit 4€ / kerta. Erikoishintaiset tunnit löytyvät tapahtumakalenterista hintoineen.

Aikuisten ohjatut tunnit löydät täältä:http://vierumaki.fi/liikuntatilat-ja-lajit/active-hours-tuntikuvaukset/

Lasten ohjatut tunnit löydät täältä: http://vierumaki.fi/liikuntatilat-ja-lajit/lasten-active-hours-tuntikuvaukset/

Tapahtumakalenteri: http://vierumaki.fi/tapahtumakalenteri/

Hiihto:. Valaistuja latuja löytyy kolmesta kilometristä aina 25 kilometrin mittaiseen valaistuun Ilvesreittiin asti. Kesäisin latureitit muuttuvat kauniiksi ja hoidetuiksi luontoretkeily- ja lenkkipoluiksi. Latuja huolletaan joka päivä. Vierumäellä päästään hiihtämään huomattavasti aikaisemmin kuin muualla Etelä-Suomen alueella loistavan tykkilumetusjärjestelmän ansiosta.

Golf: Vierumäen alueella sijaitsee kaksi 18-reikäistä golfkenttää, Classic ja Cooke, sekä 9-reikäinen Coach-kenttä. Vierumäellä golfia voi harrastaa ympäri vuoden. Vierumäeltä löytyy talviharjoittelualue; talvella on tarjolla valmennuspaketteja sekä talvikursseja.

Keilaus: GR8 Bowl Vierumäki on nykyaikainen 10-ratainen keilahalli, joka myös täyttää kaikki kilpakeilailulle asetetut vaatimukset. Keilahalli sijaitsee Vierumäki Resort -hotellin alakerrassa Viihderavintola Teatron yhteydessä.

Uinti: Uimahallissa on virkistysallasosasto sekä viisiratainen kuntoallas. Virkistysallasosastolla on lasten kahluuallas ja opetusallas, lämmin poreallas, kylmäallas sekä toiminta-allas vesihierontapisteineen. Kuntoaltaassa on viisi 25 metrin rataa.

Tennis: Vierumäeltä löytyy yli 30 tenniskenttää – sekä sisältä että ulkoa. Osallistu kurssille tai ota yksityistunti.

Kuntosalit: Urheiluhallin kuntosali palvelee erityisesti aktiiviurheilijoita. Greeni Kuntostudio toimii Vierumäkihallissa ja sopii mainiosti kaikille ikään ja kuntoon katsomatta.

Islanninhevosratsastus: Läheiseltä tallilta pääset vaellusratsastuksille ja safareille. Perheen pienimmille on tarjolla talutusratsastusta.

Vierumäellä onnistuvat lukuisat muut lajit mm. frisbeegolf, sulkapallo, squash, jousiammunta, pesäpallo, salibandy, futsal, jalkapallo, koripallo, käsipallo, maastopyöräily, melonta, suppaus, lentopallo, rantalentopallo, yleisöluistelu, yleisurheilu.

Kaikkia välineitä ei tarvitse ottaa mukaan, vaan välinevuokrauksesta Vierumäki Areenalta ja Urheiluhallilta voit vuokrata polkupyörät, frisbeet, golfbagit, mailat mailapeleihin, mölkyn, luistimet, sukset, pulkat, lumikengät ja sauvakävelysauvat.

Day Spa & Massage huolehtii, että voit hyvin niin sisältä kuin ulkoa. Day Spa tarjoaa uniikin yhdistelmän urheiluhoitoja ja hemmottelua. Tutustu Day Spa tarjontaan täällä: http://vierumaki.fi/hyvinvointi-ja-hemmottelu/day-spa-massage/

Kuntokartoitukset: Valittavanasi on useita erilaisia henkilökohtaiseen kuntoon ja liikuntatottumuksiin sopivia testejä. http://vierumaki.fi/hyvinvoinnin-kunnon-testaus/

Tekemistä lähialueilla

Kesäteatteri: Heinolassa voit nauttia kulttuurinnälkään kesäteatterin näytöksistä.

Laskettelu: Messilässä kymmenen valaistua rinnettä.

Eazybreak: Heinolan liikuntapaikoista löydät tarjontaa kuntokeskuksista vaellusratsastukseen, katso kaikki Heinolan liikuntapaikat .

Lisätietoa

Tutustu Vierumäen omaan liikuntatarjontaan tarkemmin sivuilla http://vierumaki.fi/

Vierumäki Friends -etuasiakkaana saat alennuksia Active Hours -liikuntatunneista, ravintoloista ja tai hemmotteluhoidoista Vierumäki Day Spa & Massagessa. Lue lisää täältä.

Varaus- ja peruutusohjeet

Katso varaus- ja peruutusohjeet: https://www.rautuki.fi/varaus-ja-peruutusehdot/