Varaus- ja peruutusehdot

Rautuki -Säätiö noudattaa palvelujen varaamisessa ja tehtyjen varausten peruuttamisessa alla olevia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on ne hyväksynyt ja suorittanut säätiölle maksun tehdystä varauksesta.

Varausehdot

 1. Varaajan tulee kuulua säätiön säännöissä tarkoitettuun kohderyhmään. Kohderyhmään kuuluvat esimerkiksi VR-Yhtymä Oy- konserniin kuuluvien yhtiöiden palveluksessa olevat ja näiden yhtiöiden tai Valtionrautateiden palveluksesta eläkkeelle siirtyneet. Varaajan tulee varausta tehdessään ilmoittaa VR-henkilökortin numero.
  Mikäli varaaja ei kuulu säätiön säännöissä yksilöityyn kohderyhmään, sitoutuu varaaja nämä ehdot hyväksymällä maksamaan Rautuki -Säätiölle 950 euron korvauksen varauksen yhteydessä maksetun hinnan lisäksi. Varaaja menettää myös oikeuden käyttää varaamaansa kohdetta.
 2. Varaus maksetaan kokonaisuudessaan internet-sivujen kautta heti varausta tehtäessä. Saat onnistuneen maksutapahtuman jälkeen sähköpostiisi tiedot varauksestasi. Mikäli et saa antamaasi sähköpostiosoitteeseen vahvistusta neljän tunnin kuluessa tai varaus epäonnistuu, tulee sinun olla viipymättä yhteydessä säätiön toimistoon sähköpostitse rautuki@vr.fi tai puhelimitse säätiön internet-sivujen yhteystiedot- osiosta löytyvään numeroon.
 3.  Vaihtopäivä vaihtelee kohteittain. Vaihtopäivän löydät kunkin kohteen esittelysivulta.
 4.  Tulo- ja lähtöajat vaihtelevat kohteittain. Tulo- ja lähtöajat löydät kunkin kohteen esittelysivulta.
 5.  Kohteiden vuokriin sisältyy loppusiivous. Kohteiden varustus vaihtelee kohteittain. Kunkin kohteen varustustason löydät kohteen esittelysivulta.
 6.  Loma-asuntoa ei saa käyttää useampi henkilö kuin huoneiston vuodepaikat edellyttävät.
 7.  Säätiön kohteisiin ei saa viedä lemmikkieläimiä, jollei sitä ole erikseen sallittu.
 8.  Mikäli aiheutat lomahuoneistolle tai sen irtaimistolle vahinkoja, olet velvollinen korvaamaan ne. Alaikäisten vahingonteosta vastaa huoltaja.
 9. Majoittujalle loman aikana sattuneiden omien vahinkojen korvaaminen kuuluu henkilökohtaisen matkavakuutuksen piiriin.
 10.  Kaikki loma-asunnon varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi oleskelusi aikana kohteen vastaanottoon tai huoltoyhtiölle.
 11.  Rautuki -Säätiö pidättää oikeuden hinnan muutoksiin.

Peruutusehdot

 1. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen: rautuki@vr.fi tai kirjallisesti osoitteeseen: Rautuki -Säätiö, PL 488, 00096 VR
 2. Rautuki  -Säätiöllä on oikeus perua varaus, mikäli säätiö ei pysty varmistamaan varauksen toteutumista. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksettu suoritus kokonaan takaisin.
 3. Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa viimeistään yksi (1) viikko ennen varauksen alkamista, pidätämme 30 euron suuruisen peruutusmaksun.
 4. Jos varaus perutaan (kaikki kohteet) myöhemmin kuin yksi (1) viikkoa ennen varauksen alkamista, pidätämme 100 euron suuruisen peruutusmaksun.
 5.  Jos peruutus johtuu äkillisestä sairaudesta, tapaturmasta tai kuolemantapauksesta, palautetaan maksu lääkärintodistusta tai vastaavaa vastaan. Vuokrasumma palautetaan myös ns. force majeure- tapauksissa.
 6.  Peruutuksen katsotaan tapahtuneen sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut Rautuki-Säätiölle.

Vuokrasumma palautuu edellä mainittujen pidätysten jälkeen sille pankkitilille/ luottokortille, jolta se on varauksen yhteydessä maksettu. Rahat palautuvat muutaman päivän viiveellä siitä, kun olet saanut kuittauksen peruutuksesta sähköpostiisi.

Vahvistamme sovitun makuuhuoneiden ja vuodepaikkojen määrän, mutta pidätämme oikeuden huoneistomuutoksiin lomakohteessa. Emme vahvista huoneiston varustetasoon liittyviä erikoistoivomuksia.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Rautuki-Säätiö
toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja
lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen
Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai
MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa
syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla
ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on
myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.