Levi Panorama Chalets

Levitunturi, Sirkan kylä

Leville laskettelemaan!

Levi Panorama Chalets

 • säätiö omistaa kaksi loma-asuntoa Kiinteistö Oy Levi Chalets 1:ssä. Levi Chalets huoneistot sijaitsevat Hotel Levi Panoraman välittömässä läheisyydessä.
 • asunnot ovat vain VR:n henkilökunnan ja eläkeläisten käytössä.
 • vuokraan sisältyy talvikaudella kaksi hissilippua.
 • vuokraan sisältyy myös pyyheliinat, liinavaatteet ja loppusiivous.

Tällaisia ovat Levin huoneistot

Asunto nro 1304, kolmio 65 m²

Huoneistossa voi yöpyä 4-6 henkilöä. Huoneistossa on kaksi makuuhuonetta, joissa vuodepaikkoja on yhteensä neljälle Olohuoneen vuodesohvasta saa vielä lisävuoteet kahdelle henkilölle, joten vuodepaikkoja tässä huoneistossa yhteensä kuusi. Huoneistossa myös lasten matkasänky ja potta. Lisäksi huoneistossa on hyvin varusteltu tupakeittiö, sisältäen kylmälaitteet ja astianpesukoneen sekä kattavan keittiövarustuksen, sauna, wc, pesuhuoneessa on lisäksi pyykinpesukone ja vaatteiden kuivauskaappi. Varustukseen kuuluu myös tv ja DVD-soitin. Maksuton langaton internetyhteys koko huoneistossa. Huoneistossa on lasitetut parvekkeet parvekekalusteineen. Huoneisto sijaitsee kolmannessa kerroksessa.

Asunto nro 1402, kaksio 45 m² 

Huoneistossa voi yöpyä 4-5 henkilöä. Huoneistossa on yksi makuuhuone, jossa on kaksi vuodetta. Huoneistossa on lisäksi makuualkovi, jossa on kerrosvuode; leveämpi 120cm:n alavuode 1-2 henkilölle ja kapeampi 80cm:n ylävuode yhdelle hengelle. Huoneistossa on myös lasten matkasänky ja potta. Lisäksi huoneistossa on hyvin varusteltu tupakeittiö, sisältäen kylmälaitteet ja astianpesukoneen sekä kattavan keittiövarustuksen, sauna, wc, pesuhuoneessa on lisäksi pyykinpesukone ja vaatteiden kuivauskaappi. Olohuoneessa on taulu-tv, DVD-soitin ja sohvaryhmä. Maksuton, langaton internetyhteys koko huoneistossa. Huoneistossa on lasitetut parvekkeet parvekekalusteineen. Huoneisto sijaitsee neljännessä kerroksessa.

 • Molemmat huoneistot ovat savuttomia, eikä niihin voi tuoda lemmikkejä.
 • Chalet-asukkailla on omat suksivarastot sekä suksien huoltotilat käytössään Chaletin 1. kerroksessa. Suksivarastoon tarvitset oman lukon mukaan tai voit pyytää vastaanotosta avaimen siellä olevaan lukkoon.
 • Asukkailla on käytettävissä maksuton 15-paikkainen autotalli (ei varattavissa ennakkoon) sekä oma pysäköintialue maksuttomine lämmityspistokepaikkoineen. Asukkaiden on käytettävä ehdottomasti vain näitä paikkoja.
 • Hotellin vastaanotosta voi vuokrata syöttötuolin.

Hotelli Panoraman vastaanoton yhteydessä on matkalaukkuvarasto, jonne voi jättää tavarat säilöön. Hotellin puolelta löytyvät myös suihkutilat, mikäli lähtöpäivänä ulkoilee ja haluaa käydä freesaamassa ennen kotimatkaa.

Ympäristö

Levi on Suomen suurin ympärivuotinen laskettelu- ja matkailukohde Tunturi-Lapissa, Sirkan kylässä, Kittilän kunnassa n. 170 km Napapiirin yläpuolella Suomen Lapissa.

Etäisyydet: Kaikki Hotel Levi Panoraman palvelut ovat aivan vieressä. Kittilän lentokenttä 15km, Kolarin juna-asema 80km.

Vaihtopäivä ja avainten nouto

Vaihtopäivä marraskuusta-toukokuuhun on lauantai. Toukokuusta – joulukuuhun vaihtopäivä on torstai (puolikkaat viikot to-ma ja ma-to).

Tarkista päivämäärät varauksestasi. Saapumisaika on klo 16 ja lähtö klo 11. Avaimet voi noutaa Hotel Levi Panoraman vastaanotosta.

Näin matkustat kohteeseen

Leville pääsee ympäri vuoden lentäen, junalla ja bussilla tai omalla autolla.

Levi Panorama Chaletsiin voi saapua Levi Express Gondolilla eturinnettä ylös tai autolla Tunturitietä pitkin.

Kittilän lentokenttä sijaitsee 15 km etelään (Kittilän suuntaan) Leviltä. Jokaiselta saapuvalta kotimaan lennolta sekä jokaiselle lähtevälle lennolle on lentokenttäkuljetus. Aikataulu ja hinnat: www.tunturilinjat.fi (huom. aikataulua päivitetään kuukausittain jokaisen kuukauden viimeinen arkipäivä). Voit myös tilata taksin tai varata etukäteen yksityisen lentokenttäkuljetuksen Levin Keskusvaraamon kautta.

Lähin juna-asema sijaitsee Kolarissa. Jokaiselta Kolariin saapuvalta junalta on bussiyhteys Leville. Myös jokaiselle lähtevälle junalle on bussiyhteys. Myös useilta Rovaniemeen saapuvilta junilta on bussiyhteys Leville sekä Leviltä bussiyhteys Rovaniemeltä lähteville junille.

Mitä Levillä voi harrastaa

Tekemistä ja harrastuksia riittää koko perheelle.

  • Laskettelu on tietenkin se ykkösjuttu; 43 rinnettä, joista 18 on valaistu. Suurimman rinteen korkeusero on 325 metriä. Pisimmän rinteen pituus on yli 2km.
  • Maastohiihtoa, lumikenkäilyä, moottorikelkkailua ja koiravaljakkoajelua
  • Kalastusta, melontaa ja sukellusta
  • Ratsastusta, patikointia
  • Golfia. Levin 18-väyläinen golfkenttä sijaitsee upeissa luonnon muovaamissa tunturimaisemissa, kimaltelevan järven rannalla. Lapin yötön yö tuo pelipäivälle pituutta. Peliaikavaraukset numerosta (016) 641 150 kentän ollessa auki ja www.levigolf.fi
  • Maastopyöräilyä Levi Bike Parkissa
  • Elokuvia Levi Summit –elokuvateatterissa
  • Taiteilija Kalervo Palsan (1947-1987) kotitalo ja Getsemane–ateljee Kittilän keskustassa. Ateljeessa taiteilijan tekemät seinämaalaukset. Auki kesäisin.
  • Samiland pitää sisällään sisänäyttelyn ja ulkonäyttelyalueen, jossa esitellään Euroopan Unionin ainoan alkuperäiskansan, saamelaisten, historiaa ja nykypäivää.
  • Taiteilija Reidar Särestöniemen (1925-1981) koti ja taidemuseo Kittilän Kaukosessa. Museomiljöö on ainutlaatuinen kansallisesti arvokas suojelukohde. Näyttelyt vaihtuvat vuosittain.
  • Ilmaista ohjelmaa lapsille, esim. seikkailupuisto
  • Eazybreak: Katso Levin Eazybreak-paikat https://eazybreak.fi/. Esim. Levi Wellness Clubilta löytyy kaksi kuntosalia, ryhmäliikuntatunteja sekä PT-palvelut ja paikka on auki vuoden jokaisena päivänä!

Lisätietoa

Lisätietoja Levistä ja Levin aktiviteeteista saa Levin Matkailuneuvonnasta, joka on avoinna ma-pe klo 9.00–16.30 ja la-su klo 11.00–16.00.

Netistä löydät lisätietoa seuraavilta sivuilta: http://www.levi.fi ja http://www.golevi.fi

Varaus- ja peruutusohjeet

Katso varaus- ja peruutusohjeet: https://www.rautuki.fi/varaus-ja-peruutusehdot/