Lomaviikkojen arvonta

Vuoden 2020 suosituimpien lomaviikkojen varausoikeuksien arvotaan voit osallistua 19.8.-8.9.2019. Kaikki muut kuin suosituimmat lomaviikot tulevat vapaasti kaikkien varattaviksi varauskalenterista arvonnan jälkeen.

Arvonnassa voi valita maksimissaan kymmenen lomaviikkoa, joiden varausoikeuden arvontaan osallistuu ja pääsääntöisesti voi voittaa vain yhden viikon käyttöönsä. Arvonnassa otetaan huomioon vain täydet lomaviikot. VR-konsernin nykyinen henkilökunta ja lomakohteita ensi kertaa käyttävät ovat arvonnassa etusijalla. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta ja voitettu lomaviikko on lunastettava/maksettava kokonaan heti arvonnan jälkeen.

Katsothan huoneistojen kuvaukset ja perustiedot kohdasta ”virkistyskohteet” ennen arvontalomakkeelle siirtymistä. Varauksissa noudatetaan säätiön normaaleja varaus- ja peruutusehtoja.

Arvonnan yhteydessä voi hakea sosiaalista lomatukea. Sosiaalinen lomatuki on tarkoitettu VR-konsernin työntekijöille, joilla on taloudellisia vaikeuksia loman järjestämisessä. Lue lisää sosiaalisesta lomatuesta tästä.

Syksyn 2018 arvonnoissa oli tarjolla yhteensä 150 Vuokatin majoitusoikeusetua vuodelle 2019. Varausoikeuden voittaneet voivat varata loman haluamanaan ajankohtana suoraan Break Sokos Hotel Vuokatista puhelimitse tai sähköpostilla, netissä varausta ei voi tehdä. Majoitusetu on käytettävä vuoden 2019 aikana. Majoitusedun määrä pysyi ennallaan ja on edelleen 50%, maksimissaan 300 euroa. Vuodelle 2020 säätiön hallitus määrittelee tukioikeudet myöhemmin.

Linkki seuraavaan arvontaan, alkuvuoden 2020 suosituimmille viikoille, tulee tähän 19.8.2019.