Lomaviikkojen arvonta

Alkuvuoden 2019 suosituimpien lomaviikkojen varausoikeudet on arvottu ja voittajille ilmoitettu. Loppuvuoden 2019 arvonta on 26.11.-16.12.2018.

Kaikki muut kuin suosituimmat lomaviikot ovat aina vapaasti kaikkien varattavissa varauskalenterista arvonnan jälkeen.

Arvonnassa voi valita maksimissaan kymmenen lomaviikkoa, joiden varausoikeuden arvontaan osallistuu ja pääsääntöisesti voi voittaa vain yhden viikon käyttöönsä. Arvonnassa otetaan huomioon vain täydet lomaviikot. VR-konsernin nykyinen henkilökunta ja lomakohteita ensi kertaa käyttävät ovat arvonnassa etusijalla. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta ja voitettu lomaviikko on lunastettava/maksettava kokonaan heti arvonnan jälkeen.

Katsothan huoneistojen kuvaukset ja perustiedot kohdasta ”virkistyskohteet” ennen arvontalomakkeelle siirtymistä. Varauksissa noudatetaan säätiön normaaleja varaus- ja peruutusehtoja.

Arvonnan yhteydessä voi hakea sosiaalista lomatukea. Sosiaalinen lomatuki on tarkoitettu VR-konsernin työntekijöille, joilla on taloudellisia vaikeuksia loman järjestämisessä. Lue lisää sosiaalisesta lomatuesta tästä.

Elokuun 2018 arvonnassa oli tarjolla myös 150 Vuokatin majoitusoikeusetua vuodelle 2019. Tästä jäi 34 tukioikeutta joulukuun arvontaan. Varausoikeuden voittaneet voivat varata loman haluamanaan ajankohtana suoraan Break Sokos Hotel Vuokatista puhelimitse tai sähköpostilla, netissä varausta ei voi tehdä. Majoitusetu on käytettävä vuoden 2019 aikana. Majoitusedun määrä pysyy ennallaan ja on edelleen 50%, maksimissaan 300 euroa.

Linkki seuraavaan arvontaan avautui 26.11.