19.06.2018

Alkuvuoden 2019 suosituimpien lomaviikkojen arvonta

Seuraavaan lomaviikkojen varausoikeuksien arvontaan voi osallistua 20.8.-9.9., jonka jälkeen arvotaan alkuvuoden 2019 suosituimpien lomaviikkojen varausoikeudet sekä Vuokatin lomatukioikeudet. Loppuvuoden 2019 lomaviikot arvotaan puolestaan joulukuussa 2018.

Kaikki muut kuin suosituimmat lomaviikot tulevat vapaasti varattaviksi varauskalenteriin arvonnan jälkeen. Saimaa, Vierumäki ja Turun Caribia eivät ole mukana elokuun arvonnassa lainkaan, vaan niitä voi vapaasti varata heti arvonnan jälkeen, kun varauskalenteri aukeaa.

Arvonnassa voi valita maksimissaan kymmenen lomaviikkoa, joiden arvontaan osallistuu ja pääsääntöisesti voi voittaa vain yhden viikon käyttöönsä. VR-konsernin nykyinen henkilökunta ja lomakohteita ensi kertaa käyttävät ovat arvonnassa etusijalla. Voittajille ilmoitetaan viikolla 37 henkilökohtaisesti voitosta ja voitettu lomaviikko on lunastettava/maksettava kokonaan 3.10. mennessä.

Katsothan huoneistojen kuvaukset ja perustiedot kohdasta ”virkistyskohteet” ennen arvontalomakkeelle siirtymistä. Varauksissa noudatetaan säätiön normaaleja varaus- ja peruutusehtoja.

Linkki seuraavaan arvontaan avautuu tähän 20.8. Voit katsoa arvonnassa mukana olevat viikot ja niiden hinnat etukäteen tästä.