Break Sokos Hotel Vuokatti

Sotkamo

Tervetuloa Vuokatin vaaroille viihtymään ja voimaan hyvin!

Break Sokos Hotel Vuokatti

Kaikilla VR-konsernin henkilökuntaan kuuluvilla ja eläkkeelle siirtyneillä työntekijöillä on oikeus -11 %:n alennukseen majoituksen tai majoituspaketin päivän hinnasta. Alennuksen saa esittämällä VR:n henkilökortin tai eläkeläiskortin vastaanotossa. Varaathan majoituksen suoraan hotellista, alennus ei ole voimassa netissä.

Tuetut lomat arvotaan elo-syyskuussa
Break Sokos Hotel Vuokatin tuetut lomat arvotaan suosituimpien omien lomapaikkojen arvonnan yhteydessä. Elokuun ja marraskuun 2018 arvonnassa oli tarjolla yhteensä 150 henkilölle majoitusoikeusetu vuodelle 2019. Varausoikeuden voittaneet voivat varata loman haluamanaan ajankohtana suoraan Break Sokos Hotel Vuokatista puhelimitse tai sähköpostilla, netissä varausta ei voi tehdä. Majoitusetu on käytettävä vuoden 2019 aikana. Majoitusedun määrä pysyy ennallaan ja on edelleen 50%, maksimissaan 300 euroa. Toistaiseksi loma-asunnot eivät ole varattavissa ja siten mukana tuen piirissä, vain hotellimajoitus. Tukea ei voi saada kuin kerran vuodessa.

Katso tietoja kohteesta: https://www.sokoshotels.fi/fi/vuokatti/sokos-hotel-vuokatti

Osoite: Kidekuja 2, 88610 Vuokatti
Puh: 010 783 1000
Sähköposti: hotelvuokatti.vuokatti@sokoshotels.fi

Ympäristö

Break Sokos Hotel Vuokatti tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja aktiiviseen lomailuun. Vuokatti on suosittu ympärivuotinen matkailukeskus ja väki viihtyy kesät talvet ympärillä olevan luonnon ja monipuolisen palvelutarjonnan ansiosta

Etäisyydet: Angry Birds Activity Park 3km, Katinkullan kylpylä 4,2km, Kajaani 35km

Näin matkustat kohteeseen

Kajaanin juna-asemalta bussilla 35km. Lentokenttä 40km:n päässä Kajaanissa. Perille pääsee helposti myös omalla autolla.

Mitä Vuokatissa voi harrastaa

  • hiihto ja lumilautailu, myös kesällä (hiihtoputki ja lumilautatunneli)
  • laskettelu Vuokatinrinteillä (13 rinnettä)
  • koko perheen Angry Birds Activity Park
  • patikointi, maastopyöräily, frisbeegolf, golf, melonta, soutu, kalastus
  • pöytätennis, pienoisgolf, jousiammunta, seinäkiipeily, tennis, keilailu, sulkapallo, kuntosali,
  • kylpylä, uimahalli