08.01.2020

Ylläsraudun huoneistojen myyntiä selvitetään

Rautuki-Säätiö selvittää kevään 2020 aikana edellytyksiä luopua Kiinteistö Oy Äkäsraudun osakehuoneistoista.

Ylläsrautuna tunnetun lomakohteen käyttö on Rautuki-Säätiön muita kohteita alhaisemmalla tasolla. Kohde on myös selvästi Rautuki-Säätiön suurin kohde seitsemällä huoneistolla. Rautuki-Säätiön toimintapiiri, eli VR-konsernin supistuva henkilöstö ja eläkeläiset, eivät näytä riittävän täyttämään Ylläsrautua riittävästi.

Vaikka Ylläsrautua on pidetty erinomaisessa kunnossa, on selvää, että kohteeseen jouduttaisiin tulevina vuosina investoimaan, mikäli kohde halutaan pitää muiden Rautuki-Säätiön lomakohteiden tasoisesti varusteltuna ja sisustettuna.

Ylläsraudun huoneistojen ostoon on ollut kovaa kysyntää ja huoneistoista on saatu hyviä alustavia tarjouksia – päätöksiä kohteen jatkosta tai osittaisesta jatkosta tehdään kevään aikana. Myyntiselvityksellä ei ole vaikutusta kohteeseen tehtyihin varauksiin ennen toukokuuta 2020. Toukokuun-joulukuun 2020 varauksiin voidaan joutua tekemään peruutuksia, riippuen ostajien toivomuksista. Varauksia loppuvuodelle tehneisiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä. Samasta syystä varauskalenteri pidetään toistaiseksi suljettuna touko-joulukuun osalta.

Leville uusi huoneisto 1.2.2020 alkaen
Rautuki-Säätiön pohjoisen kohteista Levi on ollut selvästi Yllästä suositumpi. Levi saa myös jatkuvasti erinomaista palautetta käyttäjiltä. Leviltä on hankittu lisähuoneisto, huoneisto on varattavissa 1.2.2020 alkaen. Uusin huoneisto sijaitsee samassa rakennuksesta kuin muutkin Levin huoneistot. Tutustu ja varaa www.rautuki.fi.