21.11.2018

Loppuvuoden 2019 arvontaan osallistuminen

Seuraavaan lomaviikkojen varausoikeuksien arvontaan voi osallistua 26.11.-16.12., jonka jälkeen arvotaan loppuvuoden 2019 suosituimpien lomaviikkojen varausoikeudet sekä 34 Vuokatin lomatukioikeutta.

Kaikki muut kuin suosituimmat lomaviikot tulevat vapaasti varattaviksi varauskalenteriin heti arvonnan jälkeen, ennen joulua. Myös ne viikot, joihin  kukaan ei ole hakenut varausoikeutta, vapautetaan myyntiin ennen joulua.

Arvonnassa voi valita maksimissaan kymmenen lomaviikkoa, joiden arvontaan osallistuu ja pääsääntöisesti voi voittaa vain yhden viikon käyttöönsä. VR-konsernin nykyinen henkilökunta ja lomakohteita ensi kertaa käyttävät ovat arvonnassa etusijalla. Voittajille ilmoitetaan viikon 51 lopussa ennen joulua henkilökohtaisesti voitosta ja voitettu lomaviikko on lunastettava/ maksettava kokonaan 18.1.2019 mennessä. Mikäli voittaja ei halua lunastaa voittoaan, se arvotaan seuraavalle. Kaikki lunastamattomat viikot vapautuvat myyntiin 18.1.2019.

Katsothan huoneistojen kuvaukset ja perustiedot kohdasta ”virkistyskohteet” ennen arvontalomakkeelle siirtymistä. Varauksissa noudatetaan säätiön normaaleja varaus- ja peruutusehtoja. Huomaa, että Levillä on kesäisin/syksyisin vaihtopäivä torstaina ja loppuvuodesta se vaihtuu jälleen lauantaiksi. Tarkista haluamiesi kohteiden vaihtopäivät.

Arvontaan voit osallistua 26.11. alkaen tästä. Voit katsoa etukäteen arvonnassa olevat viikot ja niiden hinnat.