05.10.2018

Ehdota uutta lomakohdetta Rautuki-Säätiölle – voita viikko auringossa

Oletko lähiaikoina vuokrannut viihtyisän loma-asunnon jostain päin Etelä-Eurooppaa? Ehdota uutta lomakohdetta Rautuki-Säätiölle 16. marraskuuta mennessä. Hyvästä vinkistä voit voittaa palkkioksi lomaviikon paikan päällä.  

VR-konsernin työntekijät voivat tällä hetkellä lomailla säätiön laadukkaissa ja hyvin varustelluissa lomahuoneistoissa Suomessa ja Espanjassa edulliseen omakustannushintaan.

Rautuki-Säätiö etsii Etelä-Euroopasta uutta viihtyisää ja hinta-laatusuhteeltaan hyvää loma-asuntoa vuokrattavaksi. Jos olet yöpynyt tällaisessa kohteessa ja todennut sen hyväksi, jaa vinkkisi Rautuelle. Säätiö on kiinnostunut vuokraamaan asunnon kesäkaudeksi, eli huhtikuusta lokakuuhun. Jos Rautuki-Säätiö löytää uuden loma-asunnon avullasi, saat vinkkipalkkioksi yöpyä siellä viikon veloituksetta.

Kohteelta odotamme seuraavaa:

  • Suorat lennot paikan päälle ja hyvät kulkuyhteydet lentokentältä
  • Siisti, hyväkuntoinen ja helppokulkuinen huoneisto
  • Mielellään kaksi makuuhuonetta
  • Uima-altaan tai -rannan läheisyydessä ja peruspalveluiden äärellä
  • Lapsiperheille sopiva
  • Toimiva avainpalvelu ja liinavaatehuolto

Jos tuntemasi kohde täyttää yllä mainitut toiveet, lähetä asunnon vuokraajan yhteystiedot Rautuki-Säätiölle osoitteeseen rautuki@vr.fi. Lisää viestiisi myös kuvaus lomakohteesta, ympäristöstä sekä mahdollisuuksien mukaan kuvia paikan päältä.

Lisätietoja:
Rautuki-Säätiön asiakaspalvelu, puh. 09 698 1274, rautuki@vr.fi