06.08.2019

Alkuvuoden 2020 varausoikeuksien arvonta

Seuraavaan lomaviikkojen varausoikeuksien arvontaan voi osallistua 19.8.-8.9., jonka jälkeen arvotaan alkuvuoden 2020 suosituimpien lomaviikkojen varausoikeudet sekä Vuokatin lomatukioikeudet.

Kaikki muut kuin suosituimmat lomaviikot tulevat vapaasti varattaviksi varauskalenteriin arvonnan jälkeen. Saimaa, Vierumäki ja Turun Caribia eivät ole mukana elokuun arvonnassa lainkaan, vaan niitä voi vapaasti varata heti arvonnan jälkeen, kun varauskalenteri aukeaa viikolla 37.

Arvonnassa voi valita maksimissaan kymmenen lomaviikkoa, joiden arvontaan osallistuu ja pääsääntöisesti voi voittaa vain yhden viikon käyttöönsä. VR-konsernin nykyinen henkilökunta ja lomakohteita ensi kertaa käyttävät ovat arvonnassa etusijalla. Voittajille ilmoitetaan viikolla 37 henkilökohtaisesti voitosta ja voitettu lomaviikko on lunastettava/maksettava kokonaan 3.10. mennessä.

Katsothan huoneistojen kuvaukset ja perustiedot kohdasta ”virkistyskohteet” ennen arvontalomakkeelle siirtymistä. Varauksissa noudatetaan säätiön normaaleja varaus- ja peruutusehtoja.

Lue lisää arvonnasta täältä.

Linkki seuraavaan arvontaan avautuu tähän 19.8.